Vacatures

Special Tools Benelux B.V. is een toonaangevend bedrijf in de verkoop van gerenommeerde merken uit alle werelddelen binnen de verspaningswereld. Special Tools Benelux B.V. bestrijkt de gehele Benelux vanuit twee locaties in Nederland en België, teneinde de doelmatigheid en efficiency van onze verspaningsprodukten over te brengen aan onze afnemers. Met de reeds sterke funderingen d.m.v.onze bekwame medewerkers bouwt Special Tools Benelux B.V. aan partnership-relations met een groeiend aantal machinefabrieken en fijnmechanische werkplaatsen, alsmede de aerospace en off-shore industrie. Regelmatig plaatsen wij hieronder onze actuele vacatures, echter, momenteel hebben wij geen vacatures vacant.

Vacature vertegenwoordiger (Buitendienst)

Functieomschrijving
De Vertegenwoordiger Buitendienst is een volwaardige gesprekspartner voor bestaande en nieuwe relaties. Hij/zij bezoekt klanten, onderhoudt de relatie, genereert orders en gaat na waar mogelijke nieuwe klanten kunnen worden benaderd. Hij/zij zorgt voor het juiste vertrouwen van de klant in het bedrijf. De Vertegenwoordiger Buitendienst informeert en adviseert klanten op het gebied van het assortiment en de ontwikkelingen en is gericht op het werven van nieuwe orders.
 
Het bedrijf
Special Tools Benelux B.V. is een toonaangevend bedrijf in de verkoop van gerenommeerde merken uit alle werelddelen binnen de verspaningswereld. Met ons sterk gefundeerde team aan bekwame medewerkers bouwt Special Tools Benelux B.V. aan hechte klantrelaties. Ons klantenbestand omvat zowel machinefabrieken en fijnmechanische werkplaatsen, maar ook bedrijven in de aerospace en off-shore industrie. Voor de uitbouw van onze klantenkring zijn wij op zoek naar (m/v) Technisch-Commercieel medewerkers regio’s Noord/Noord-Oost Nederland en in België.
 
Functie inhoud
De hoofdtaken van de Verkoper Buitendienst zijn:
 • Het opbouwen en onderhouden van goede vertrouwensrelatie met klanten.
 • Het technisch en commercieel ondersteunen van klanten als betrouwbare adviseur.
 • Het planmatig genereren van nieuwe orders en klanten en het bieden van service.
 • Het vertalen van de klantbehoefte naar een oplossing.
 • Het opstellen van en adviseren in offertes.
 • Het uitdragen van de visie, strategie en meerwaarde van de firma.
 • Het opmerken en volgen van ontwikkelingen en trends in de markt, i.e. ontwikkelingen en innovaties in onze producten.
 
Verantwoordelijkheden
 • Het realiseren van omzetdoelstellingen.
 • Rapporteren van klantenbezoeken middels bezoekrapporten.
 • Zorgvuldige uit- en afwerking van taken.
 • Tijdige rapportage van knelpunten aan de Vestigingsmanager.
 
Ben jij geïnteresseerd geworden en wil jij met ons een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Denk jij dé aanvulling te zijn op ons team? Bel/mail dan en vraag naar Annemiek: 0488-48 4406 of management@specialtoolsbenelux.nl
Contact
Stel uw vraag, u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.