MTSK, de nieuwe standaard in snelwisselsystemen!

MT introduceert een nieuwe lijn aangedreven gereedschappen. Deze gereedschappen zijn uitgevoerd met een MTSK gereedschap snelwisselsysteem. Dit resulteert in grotere flexibiliteit en een zeer sterk gereduceerde omsteltijd.

Het MTSK systeem is gebaseerd op de HSK-T standaard welke een groot voordeel biedt door zowel conus- als flenscontact, welke in het verleden reeds is getest en zich ook heeft bewezen. Dit modulaire systeem biedt uiterst nauwkeurige positionering en repeteer nauwkeurigheid zonder concessies te doen met de stabiliteit en flexibiliteit!

De speciale snelwisselmoer maakt het mogelijk om de modulaire gereedschap adapter met dezelfde sleutel te spannen en te klemmen met dezelfde sleutel. Ook dit draagt bij aan kortere steltijden.

Een complete MTSK modulaire lijn is verkrijgbaar in onder andere ER opnames, ERA opnames, Shell Milling opnames voor wisselplaat frezen en Weldon houders.

Het MTSK systeem kan worden geproduceerd in volgende maten. MTSK-50, MTSK-40 en MTSK-32. De modulaire gereedschaphouders kunnen onderling worden uitgewisseld tussen alle machines die zijn uitgevoerd met onze MTSK aangedreven houders, waardoor het overbodig wordt om voor elk type machine een aparte aangedreven gereedschap aan te schaffen.
Meer nieuws:
Technishow 2018
Dit jaar staat Special Tools Benelux weer op de Technishow in de Jaarbeurs te Utrecht. Registreer direct via de link uit dit bericht kom onze stand bezoeken voor:
- Advies op maat
- Een mooie greep uit de prachtige merken uit ons portefeuille (waaronder Nikken, MT, IMT, Diatec em Applitec)
-...
Lees meer
Wij zijn verhuisd!
In maart 2017 zijn wij verhuisd naar Beverwijk. Na een korte periode te hebben overbrugd op een tussentijdse locatie, hebben wij een nieuwe, mooie ruimte gevonden om samen met onze zusterfirma's in één pand te zitten. Vanuit deze locatie kunnen wij niet alleen optimaal onze klanten bedienen,...
Lees meer
Diverse nieuwe catalogi beschikbaar
Diverse nieuwe catalogi beschikbaar
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat diverse merken een nieuwe catalogus beschikbaar hebben. Vraag er...
Lees meer
Dümmel Rotaline
Dümmel Rotaline
Bevorder precisie, kwaliteit en efficiëntie met de nieuwe Dümmel Rotaline. Met ingebouwd digitaal display voor het draaien...
Lees meer