Geef uw freesbank een nieuwe impuls!

Heudra Tools introduceert de Nikken Dream-Cut Holder
Het Nikken Dream-Cut systeem bestaat uit een basishouder en een opspansysteem. De basishouder is een simpele adapter voor veel Nikken opspansystemen, speciaal ontworpen voor het Dream-Cut principe. De Dream-Cut houders zijn toepasbaar bij bijna alle freesmachines. Eenmaal samengesteld is het dempende systeem onmiddellijk werkzaam en kunt u nog meer voordeel uit uw machine en gereedschap halen. Dit alles zonder ingewikkelde gereedschappen om dit in elkaar te zetten. Nikken heeft veel van de standaard opnamesystemen beschikbaar voor Dream-Cut waaronder: spantanghouders, opsteekdoorns en de Nikken kottersystemen.

Expansie Conus met dempend effect
Het Nikken Dream-Cut systeem is een tweedelig gereedschapmechanisme met standaard Nikken gereedschapopnames. De vibratiedemping begint zodra het gereedschap het te verspanen materiaal raakt. Het dempereffect zorgt er voor dat de capaciteit van én het gereedschap én de machine 100% effectief gebruikt kunnen worden. Hierdoor zal de standtijd van uw gereedschap sterk verbeterd worden.

Anti inslag- en corrosie effect
Een aanvullend voordeel van het systeem is de vermindering van inslag en corrosie dat vaak voorkomt op gewone gereedschapshouders. Na veelvuldig gebruik zullen inslag en corrosie beschadigingen te zien zijn op de opname conus. Dit is het gevolg van vibratie tussen spindel en houder. Het dempereffect van het Dream-Cut systeem elimineert dit effect. Het zal duidelijk zijn dat dit zeer ten goede komt aan de levensduur van zowel machine als gereedschap.
Afbeeldingen:
Meer nieuws:
Technishow 2018
Dit jaar staat Special Tools Benelux weer op de Technishow in de Jaarbeurs te Utrecht. Registreer direct via de link uit dit bericht kom onze stand bezoeken voor:
- Advies op maat
- Een mooie greep uit de prachtige merken uit ons portefeuille (waaronder Nikken, MT, IMT, Diatec em Applitec)
-...
Lees meer
Wij zijn verhuisd!
In maart 2017 zijn wij verhuisd naar Beverwijk. Na een korte periode te hebben overbrugd op een tussentijdse locatie, hebben wij een nieuwe, mooie ruimte gevonden om samen met onze zusterfirma's in één pand te zitten. Vanuit deze locatie kunnen wij niet alleen optimaal onze klanten bedienen,...
Lees meer
Diverse nieuwe catalogi beschikbaar
Diverse nieuwe catalogi beschikbaar
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat diverse merken een nieuwe catalogus beschikbaar hebben. Vraag er...
Lees meer
Dümmel Rotaline
Dümmel Rotaline
Bevorder precisie, kwaliteit en efficiëntie met de nieuwe Dümmel Rotaline. Met ingebouwd digitaal display voor het draaien...
Lees meer