Dümmel Rotaline
Dümmel RotalineDe nieuwe Dümmel Rotaline! Met ingebouwd digitaal display voor het draaien van gaten met een diameter vanaf 0,4mm.

Dümmel Rotaline

Bevorder precisie, kwaliteit en efficiëntie met de nieuwe Dümmel Rotaline. Met ingebouwd digitaal display voor het draaien van gaten met een diameter vanaf 0,4mm. Het max. aantal toerental bedraagt 35.000 min-1. Geschikt voor compacte machines met spilgrootte van 30mm of SK / HSK 40. Er zijn diverse accessoires beschikbaar. Dit gereedschap is uitermate - flexibel, efficiënt en uiterst nauwkeurig. Probeer nu de prestaties van dit high-speed gereeedschap zelf uit! Bel een adviseur van Heudratools voor meer informatie of download hiernaast de documentatie.
Afbeeldingen:
Download hier:
Productinformatie
Meer nieuws:
Technishow 2018
Dit jaar staat Special Tools Benelux weer op de Technishow in de Jaarbeurs te Utrecht. Registreer direct via de link uit dit bericht kom onze stand bezoeken voor:
- Advies op maat
- Een mooie greep uit de prachtige merken uit ons portefeuille (waaronder Nikken, MT, IMT, Diatec em Applitec)
-...
Lees meer
Wij zijn verhuisd!
In maart 2017 zijn wij verhuisd naar Beverwijk. Na een korte periode te hebben overbrugd op een tussentijdse locatie, hebben wij een nieuwe, mooie ruimte gevonden om samen met onze zusterfirma's in één pand te zitten. Vanuit deze locatie kunnen wij niet alleen optimaal onze klanten bedienen,...
Lees meer
Diverse nieuwe catalogi beschikbaar
Diverse nieuwe catalogi beschikbaar
Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat diverse merken een nieuwe catalogus beschikbaar hebben. Vraag er...
Lees meer
Steken met aangedreven gereedschap...
Steken met aangedreven gereedschap...
Met dit gereedschap is spiebaansteken en het maken van tandwielen op een draaibank mogelijk. Dit innovatieve MT...
Lees meer